Ai carte, ai parte de liniste…


O carte buna, te poate salva de urmatoarele:

-un taximetrist care vrea sa-ti povesteasca trista dar lunga istorie a vietii lui, istorie care cuprinde evolutia preturilor la jenti, carburanti, piese, mecanici, statie. Relatiile dezastruoase cu nevasta, copii, amanta si soacra. Intamplari cu politisti. Amintiri din armata. Partide de sex memorabile. Moduri inedite de a da spaga la politisti. Ultimele aparitii din gradina lui. Traficul intestinal ingreunat. Evident, politica, vremea. Cate ceva despre emisiunile tv, mai ales cand ii ceri sa te duca la un sediu al unei  tv.

-o babuta din autobuz/parc-care-ti povesteste trista dar si mai lunga poveste a vietii eu care cuprinde- numarul de macrameuri brodate, sfaturi de pus muraturile, aventuri cu nepotii, pomelnicul bolilor si al exeperientelor cu medicii, pensia scazuta, cele mai bune statiuni de tratament, politica, vrema, tv.

-de un grup de indivizi din tren care si-au propus sa ajunga beti la destinatie si intre timp isi povestesc scurta dar plictisitoarea lor experienta de viata care cuprinde multe betii, fete si copularile aferente, totul povestit cu multe detalii anatomice si fiziologice, politica, meteo, tv

-de noptile nedormite fiindca jos un grup de indivizi isi povestesc pe muzica orientala, unduitoare si data tare, vietile…politica, meteo , tv

-de galagia din timpul zilei generata de  politica, meteo si tv

-de politica, meteo si tv

4 Comments (+add yours?)

 1. Vania
  Aug 06, 2010 @ 09:05:20

  Scriu o carte bună, despre politică, meteo şi tv.

  Reply

 2. Loredana
  Aug 06, 2010 @ 12:27:28

  O carte te mai salveaza si intr-un mijloc de transport in comun de diverse situatii cu diversi care sunt pusi pe glume si nu numai.

  O carte te ajuta si ca in vacanta intr-o tara straina unde nu stii limba sa te relaxezi.

  O carte te ajuta si sa zambesti sau sa citesti povesti frumoase. O carte te inspira. O carte te ajuta sa evadezi si din rutina sau problemele zilei.

  Reply

 3. Ada Pavel
  Aug 07, 2010 @ 11:31:33

  politică, meteo, tv..
  sunt de acord cu Loredana. Pe mine mă relaxează și mă inspiră o carte, o poveste.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: