Noapte bună, distinsă doamnă!


Sunt momente şocante, atunci când deschizi o pagină şi constaţi că un om pe care l-ai cunoscut, admirat, respectat, a murit. Trăieşti mereu cu impresia că  oamenii cu care te-ai intersectat vreodată în viaţă sunt bine mersi, trăiesc mai departe, şi că oricând te poţi vedea cu ei. Nu e nicio grabă. Trăieşti cu impresia că orice bine este repetabil. Că mereu marea premieră “va urma”. Şi iată că citeşti sec undeva, negru pe alb, că acel om nu mai e.

Suntem tare fragili cu toţii. Mergeam odată cu troleul, era cald şi nu ne mişcam, şi am avut viziunea unor vase de lut care se sfărâmiţează, totul plecat de la ceafa celui din faţa mea. Vedeam pur şi simplu cum se descompune şi cade ţărâna aceea pe jos. Lut. Şi urmarea a fost că-mi venea să merg să-i pup pe toţi, să-i îmbrăţişez şi si ă le spun că mă bucur mult că suntem cu toţii bine, în acel troleu şi că nu-i nimic că e cald şi aşteptăm, important e că nu ne-am descompus în ţărână.

Nora Enăchescu nu mai e. Nu în această dimensiune în care noi s-o putem îmbrăţişa şi să-i spunem ce mult ne bucurăm că face parte din vieţile noastre.

O să pun aici filmarea ca să vedeţi ce ne-a spus în emisiune, dar dincolo de ce a spus vă pot zice că era un om de o căldură şi o modestie excepţională. Şi mai ales, foarte, foarte tânără şi vitală!

Dumnezeu s-o odihnească!

http://cristianchinabirta.ro/2014/03/18/inregistrarea-integrala-emisiunii-cu-eleonora-enachescu/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: