Europa uraste!


Europa uraste, asta au demonstrat proaspat incheiatele alegeri europarlamentare. Oamenii fie sunt apatici, si nu merg la vot pentru ca nu mai cred in bine, in schimbare, in sens si-n progres , fie merg ca sa voteze impotriva unor natii, a unor intrusi care vin sa le ia painea de la gura. Cum altfel s-ar explica succesul UKIP, partidul care si-a facut platforma militand impotriva romanilor, numiti paraziti , partidul care a impartit fotografii cu fata fostului premier Ciorbea, spunand ca “toti romanii arata asa”. Un partid care rade de defectele fizice ale unui om si care denigreaza o natie intreaga este partidul preferat al englezilor. Unde e Shakespeare? Unde au disparut cultura si eleganta englezeasca? Cine mai vine azi la five o clock tea?  Cum de au pus mana “hooligans” pe masinaria de vot a Angliei? 24 de mandate au fost castigate pe baza urii!. UKIP a fost cel mai votat partid din Anglia, desi sotia liderului lor, Nigel Farage, declara ca sotul ei nu stie sa foloseasca computerul. Ceea ce ma scuzati, in ziua de azi si de la un anumit nivel in sus, echivaleaza cu a fi analfabet!  Si atunci  intreb: ce rost mai are Uniunea Europeana? In Franta situatia nu e mult diferita. Ungaria si ea are un exces de zel in aceasta directie De spanioli…ce sa mai spunem, ei au lupta lor “io no soy spaniol, io soy catalan”, numai asta auzi daca stai de vorba cu cei din nord…

Acesti oameni care urasc fac legile Europei… ce fel de legi poate da cineva care uraste? In niciun caz unele pline de iubire si intelegere pentru cei mai putin “norocosi” , ca sa zic asa…La ce bun atunci libertatea de deplasare daca tot ceea ce obtii este doar un pumn in gura? Sau libertatea este doar de a castiga bani in tara mea si de a merge sa-i las in tara celui care ma uraste, pe care eu o pot vizita. Sunt binevenit sa-mi las banii acolo dar nu sa-i castig acolo….interesanta liberate de miscare as zice!

Sa nu uitam ca odata exercitiul urii facut, greu te mai poti dezbara de el. Azi se uras anumite natii, apoi se urasc din ce in ce mai multe natii si la final ajungem la concluzia ca una si numai una e natia ariana, suna cunoscut, hm? 

Cred ca Churchill a avut dreptate sa nu creada in UE. Niciodata elefantul cu soricelul nu pot sta pe acelasi scaun. La aceeasi masa. Si mai ales, niciodata elefantul nu se va ridica de la negocieri, soricel iar soricelul elefant!

Pacat Anglia , eu una te consider adevaraul invins al acestor europarlamentare!

“Cand vulturii sunt tacuti, papagalii incep sa trancaneasca!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: