pe scurt


Am citit ca angajatii Antena 1 sunt obligati prin regulament intern sa vina decent imbracati la serviciu. Excelent! Banuiesc ca vedetele feminine se vor schimba in “haine de emisie”. Cu alte cuvinte ” jos textila!” inainte de emisie”. Avem deci de a face cu standarde duble. Ce e bun pe sticla nu e valabil in spatele ei. Poprul trebuie delectate cu tatze, buci, pasarici si cuci, de dragul lovelelor, evident!  dar dupa emisie ne imbracam, suntem oameni decenti, cetateni model, exemple de urmat si de intervievat… Angajatii sunt obligati contractual, prin regulament! sa se disocieze de imaginea pe care postul o promoveaza. Afara-i vopsit gardul….

*****

Notiunea de tiganie a trecut de la peiorativ la “pe bune”. O tara intreaga asasinata cu stiri despre o fatuca fugita de acasa cu un iubit. De ce e uramrit acest subiect cu sufletul la gura? Fiindca taticu’ are mai multe saltele pline cu bani. Ce motiv mai bun vreti?

****

Cearta dintre primul ministru si presedinte seamana cu “galceava inteleptului cu lumea”. Numai ca inca nu m-am lamurit care-i, care. Pentru ca in ambele cazuri “lumea” e meschina iar “inteleptul” derapeaza in cealata zona…Cateodata am impresia ca seara repeta impreuna schimbul de cutite. Sau asta, sau le scrie acelasi om scenariul…

****

Lumea devoreaza( gratis) o noapte muzee dupa care 365 de zile le uita. O foarte buna afacere. Poate pentru Ministerul Culturii din Franta. Oricum, intrarea la muzeele noastre e modica ceea ce dovedeste ca accesul la cultura e digerabil in masura  in care e “moca” si asezonat cu ceva “cool”. Sper ca macar 1% din cei care umbla balbeci noaptea prin muzee, alimentati cu bauturi energizante si energizante, sa ramana cu ideea ca muzeele sunt deschise, contra cost,  si-n timpul zilei. Sper, zic!

*****

Un spectacol de teatru intr-un cimitir mi se pare ceva…. cel putin grotesc. Moartea a ajuns o gluma. Si daca moartea e doar o gluma nu ne ramane decat sa ne traim viata asta, de acum, de aici…sa mancam, fara limite, sa facem sex , fara limite, sa tragem de noi, fara limite…Faptul ca cimitirul a fost plin de spectatori imi intareste ideea ca gena de pomanagii a romanilor inca exista…Adevaratii iubitori de teatre sunt in teatre, nu in cimitire. Asa cred…astept cu inters sa se organizeze prohodiri, parastase, panihide,  pe scena! Banuiesc ca si asta ar fi “cool”…Ma intreb daca Rodica Popescu Bitanescu o fi dat glas celebrului ei ras au ba? Cum ramane oare cu “odihna vesnica”….?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: