Rogozin, selfie si eu


In viata fiecarui om vine o clipa cand realizeaza ca e expirat. Mai sta pe raft doar dintr-o intertie. Pentru mine momentul asta a insemnat febra selfiurilor. Nu le pricep. Ce e fascinant? Ca iti poti face poza singur si daca ai mana destul de lunga iese relativ clara si fara sa-ti arate fata ca un harbuz? 

Singur. Eu mine. Eu cu mine. Eu insumi. Numai eu.

Unde-i valoarea in asta? Eu la buda, eu la ghena, eu la epilat, eu la coada. Si?

Ce spune asta despre mine? Ce din mine dezvaluie selfiul asta? Inventat mai mult ca sigur de un asiatic antipatic, singur in vizita prin Europa, dorind sa se dea mare la serviciu, acolo unde nimeni nu-l inghite, ca e un workaholic si-un pupincurist….

O sa ma duc sa arunc toate pozele cu ai mei cand eram mica, colegii de gradi, de scoala si de liceu, pozele cu copiii mei mici, cu bunicii lor, cu toate zilelle de nastere si-o sa-mi umplu albumul de selfiuri sa moara Tac si Pac de atac. De panica, ciuda, cord, ce-o fi, numai sa crape, ca selfiuri ca ale mele n-are nimenea…

Colac peste pupaza Rogozin muta razboiul pe Twitter. Mai lipseste sa faca un grup pe FB si sa se lupte cu un grup din Ucraina sau Romania, in citate, catelusi si pisicute. Si daca se supara rau,  isi dau intai unlike si apoi unfriend si la sfarsit de ciuda! inchid si calculatorul…desi uitasera ca pusesera la descarcat ultimul film cu Chuck Norris (daca o exista un ultim film cu el…)

Cei de la NASA se mira cum de nu ne traznesc meteoritii si au descoperit acum cauza: “un noroc chior”. Avem noi, un noroc chior…clar asta e!

Americanii au scos un documentar Feedup prin care ni se spune ca suntem omoraiti lent dar sigur, cu zahar…nu l-am vazut dar am citit ca asta ar fi ideea…

Pe plan local.In timp ce tara arde premierul piaptana barba cuiva. Presedintele face alcoolic un inalt demnitar rus. Din ce in ce mai multa armata se aduna iar noi ca niste somnoroase pasarele ne indopam cu talent showuri. 

Dupa cum scriam si ieri, Branul e scos la vanzare…

ProTv-ul lucreaza mai tot in Antena si Antena isi cauta de lucru….

What a wonderful world! E limpede ca viitorul va apartine celor cu nervii tari si stomacuri asisderea.

Am imbatranit, e clar, nu mai pricep lumea asta. Ma duc sa mai citesc niste mailuri, din spam!, sa-mi mai treaca necazul. 

2 Comments (+add yours?)

  1. michel
    Sep 25, 2014 @ 00:53:51

    Chiar esti simpatica! E tare de tot chestia cu cititul mailurilor din spam sa-ti treaca necazul.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: