politica si capra vecinului.vol 1


Nu ma intereseaza politica. Nu ma pricep. in schimb am capacitatea “paranormala” de a depista pe cineva aflat la guvernare. Metoda mea e simpla si se bazeaza exclusiv pe capra si statusul ei.

Daca omul e agresiv, incoerent, cinic si complet aberant, este la guvernare. Capra vecinului bate pas de defilare. Nu termina bine un rond, ca o ia de la capat. De la atata exercitiu ajunge elefantul vecinului…

Daca omul vorbeste oarecum asezat, cu un soi de logica carteziana si fara a deranja perament din somn capra vecinului, ei bine, atunci se lupta sa ajunga sa fie ales. Capra motaie si din cand in cand da din picioare avand cosmarul ca fuge….

Daca are umor, dar se lasa pe spate si vede totul cu ochi de filozof, atunci tocmai a iesit de la guvernare. Capra paste linistita si paste, doar din cand in cand mai ridica usor capul, ca sa priveasca cerul, asteptand mereu sa ploua cu mincinosi. Este deja o capra filozoafa. Stie ca in viata asta nimic nu tine la nesfarsit. Cel putin din patru in patru ani, ploua sigur….

ps urmeaza vol 2. Discursul electoral al caprei vecinului

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: