8 martie-ziua cand femeile devin barbati


Nu stiu ce se intampla. In fiecare an de 8 martie, femeile o iau razna. Fie nu au parte tot anul si atunci dau buluc cat sa le tina 364 zile fie…

La fiecare interviu luat unei femeie, fie ea “VIPA| sau “NEVIPA” iti va spune ca vrea de la un barbat sa fie sensibil, sa aiba “manera”, cultura, rafinament, simtul umorului si mai toate, ca vor barbati cu maini frumoase, barbati care sa le tina tandru in brate toata noaptea…Pun pariu ca 80% din femeile care ma citesc acum se recunosc in dorintele astea: si-n cuibarit, si-n mainile frumoase si-n sufletul sensibi. Sa moara Tac si Pac daca va mint…Si de 8 martie, toate madamele merg in cluburi ca sa vaza ce? Suflete fine?  Maini frumoase, barati sensibili cu simtul umorului…Cand se vede simtul umorului, cand zboara pantalonii in mari si zari? Cand se zbenguie pelvisul?  Dar cuibaritul? La cuibarit te duc cu mintea toti barbatii aia musculosi si uleiori si incinsi de poti praji un ou pe ei…Cat despre cultura, rafinament…

Eu zic ca ori schimbam demografica, ori locul. Baietii pe care-i cautati voi fetelor, sunt la biblioteca. Nu va mai pierdeti vremea prin cluburi.

Acum foarte serios. E posibil sa ai un copil acasa si sa faci ca toate visele in fata unui barbat uleiat? Sau sa te astepte sotul cu trandafirul rosu in dinti si tu sa stai sa zbieri la un gigel incordat? 

Eu cred ca e doar un mimentism, o razbunare. Daca ei, barabtii, au parte de acest gen de spectacol erotic cand vor ei, noi, ca niste femei emancipate, ne destrabalam si noi o zi pe an. Chit ca ne place sau nu ne place. Pentru ca nu intamplator statuile goale reprezinta femei si nu barbati. Corpul gol al femeii este acceptat ca fiind frumos atat de femei cat si de barbati, pe cand cel al barbatilor, fie ei chiar si musculosi si uleiosi, not so much! Dar probabil cu multa bautura si cu multa autoconvingere, ajungi si sa urli ca nebuna…sau asta, sau un IQ ca al gainii de crescatorie. 

Dar as accepta ca motiv de divort “onorata instanta , vreau sa divortez fiindca nevasta-mea urla an de an ca bezmetica, de opt martie, la niste golani despuiati”. “Instanta admite divortul si o condamna pe parata sa vada astfel de showuri…zilnic!”

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: