Hoteste o zi!


Ii cunosteti pe cei care numara zilele, orele, clipele pina cand vine week end-ul? Ei bine, acestia sunt oameni de care trebuie sa ne para tare rau. Pierd cinci zile, ca sa castige doua. E acesta oare un procentaj bun? Sunt oameni care functioneaza. Oameni care se trezesc cu desteptatorul, oameni care incearca sa mai fure un minut intre cearceafurile calde fiindca le e groaza sa porneasca ziua…oameni care fumeaza cinci tigari la cafea doar ca sa amane momentul in care ies din casa. In clipa in care au inchis usa, ziua curge pe banda rulanta. La fel ca gandurile lor. Doar ca gandurile lor sunt la ce au facut sambata trecuta sau ce vor face duminica viitoare. Corpul lor este prizonierul zilei de luni in timp ce gandurile lor sunt intr-un week end sau intr-un concediu. Tututor acestora va spun, aveti curaj, hotiti o zi, vedeti cum va simtiti.

Ce inseamna sa hotesti o zi? Lasa totul balta si da-ti o sambata sau o duminica chiar acum. Du-te in parc si haleste o inghetata pe banca, fugi acasa si arunca de pe tine taioarele si tocurile si lungeste-te goala pusca in pat cu o carte buna si o cafea, du-te la piscina, la tenis, fa ce vrei…Nu o sa cada cerul si pamantul, nu o sa fii concediata, nu o sa se intample absolut nimic. Doar ca o sa vezi ca poti.Avem impreasia ca facem lucrurile pentru ca trebuie. ne e foarte greu sa decidem daca mergem la serviciu pentru ca trebuie sau pentru ca vrem. De asta e bine sa scoateti o zi din context si ea va va pune toata viata intr-o alta perspectiva. Poate ca de fapt zilele de luni, marti, miercuri, joi si vineri nu sunt cu nimic mai prejos ca cele de sambata si duminica…poate ca in orice zi de luni poate fi duminica…intindeti-va aripile si zburati din monotonia vietii voastre. Aveti la indemana si sarea si piperul, nu mai uitati sa le folositi ca apoi sa va plingeti ca mai e mult pina in we. Fiti inovativi. este ce zi vreti voi sa fie, sunteti liberi cu adevarat, Cusca e doar in minea noastra. V-o spune una care ani de zile s-a chinuit sa mareasca aceasta cusca pentru ca la final sa ajunga la concluzia ca de fapt nici nu era. Nu e amuzant? Ne chinuim sa largim ceva ce nu exista! Asta e inceputul, hotiti o zi, se poate!

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. geocer
    May 18, 2012 @ 10:42:07

    Stiu ca se poate, chiar am facut-o de mai multe ori. Necazul este ca a doua zi, cand te intorci la serviciu, te asteapta un teanc dublu de probleme de rezolvat. Asta-i problema!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: