Urasc torturile sub forma de tate, cururi si falusri. Torturi!


Mai ieri pe FB era cineva, o doamna, care postase o poza cu un tort sub forme de tate.Mai nou e o moda sa ne oferim torturi sub forma de buci, tate, falusuri si alte asemnea parti anatomice bine definite de natura cu scopul precis de a ne reproduce. Aplicam formula doi in unu. Doua instincte intrupate intr-un singur obiect. Alimentatie si propasirea speciei, all in one. Ce poate fi mai frumoas decat atat? Ce alt cadou mai bun de ziua ta de nastere? Daca esti fata primesti un ditamai penisul din ciocolata. Tai un coi, il ingurgitezi incet si-l savurezi pe indelete, zambing gales colegului de birou, in timp ce mesteci delicat. Esti barbat, e un lucru complicat , vorba cantecului dar devine mult mai usor atunci cand de ziua ta primesti doua buci de ciocolata sau doua tatisoare cupa 95 D din ciocolata imbracata in martipan.

Daca aceste torturi ar fi niste glume golanesti intre doi masculi dornici sa isi imprastie testoseronii de alfa prin imprejurimi, pe o raza cat mai mare de actiune, nu as spune nimic. Baietii intre ei ragaie, se bes, se scarpina, flegmeaza si in general produc toata gama de atrocitati care iti taie pofta de orice pentru o buna bucata din viata….Dar tu, ca femeie, sa-i oferi unui coleg de serviciu una bucata pereche tate, sa te hlizesti vazand cum baga cutitul in ele, sa asisti la toate glumele porcoase care rezulta de aici, mi se pare absolut scabros.

Si ceea ce mi se pare dezgustator este ca femeile destepte, care lucreaza in medii “dominate” de barbati vor sa arate prin vulgaritate si gume piperate ca sunt una de-a lor. Fac parte din gasca. Sigur n-au …si n-au…dar asta nu le impiedica sa zica CPLM si sa faca bancuri cu blonde, sau si mai rau sa stea la masa cu baietii si sa se uite dupa o femeie frumoasa care trece pe strada si sa spuna”mama, ce buna-i asta!”. Vestea dragele mele, este ca si daca vorbiti franceza si daca graseiati, francezii adevarati vor simti ca nu sunteti una de-a lor. Asa ca mai bine lasati-o balta, fiti femei, defilati in fusta cu demnitate, mai inchideti un nasture la camasa, lasati fusta cu un centimetru mai larga cat sa nu se vada tanga sau lipsa lor si ganditi-va la Audrey Hepburn de cate ori va vine sa injurati ca sa aratati ca sunteti macho, macho man. Faceti numai ce va imaginati ca ar putea face Audrey  Hepburn si barbatii va vor ciugli din palme in loc sa va indese bani la sutien…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: