Neiubibilii


Cred ca in viata fiecauia dintre noi exista oameni care se cred neiubibili. Imi place sa cred asta…ca daca nu inseamna ca s-au aglomerat doar in a mea si atunci Houston, i have a problem! Another one, vreau sa spun. PS Nu stiu ce m-a apucat cu romgleza asta…probabil ca e prea cald afara azi Continuare dupa PS.

Oamenilor care se considera neiubibili orice le-ai spune, vreau sa spun orice lucrur bun si frumos si drag le-ai spune, ei o intorc si invers si nimeresc ca orbul Braila, exact ce nu voiai sa spui. Daca le spui ca ceva le sta bine replica imediata este “parca m-am cam ingrasat si lucrurl acesta imi accentueaza agoniseala adipoasa” . Daca le spui ca au simtul umorului “zici si tu asa, ca n-ai gasit altceva mai bun de spus…” Daca le spui ca sunt profunzi, ei inteleg din asta ca ii faci in mod voalat, plicticosi. Orice le spui, nu-i bine. Daca nu le spui nimic, e cel mai rau. Atunci inseamna ca ai observat ca nu merita nicio vorba.

Stau asa si ma intreb. Ce ruptura se produce intr-un om de ajunge asa de convins ca nu merita nicio apreciere…cum sa treci prin viata asa, fara sa crezi ca meriti o vorba buna, un gand bun, un zambet de la cineva.

Genul aceste de om care se considere neiubibil iti multumeste de zece  mii de orice pentru orice nimic de ajunge sa ti se faca ie rusine, vazand discrepanta mare intre gestul tau insignifiant si tsunamiul de multumiri care se revarsa peste tine….

Urmarea fireasca este ca incetul cu incetul, desi tie iti plac si ii consideri niste oameni faini si perfect iubibili, ajungi sa ii eviti. Ai sedinte, esti obosit, te doare capul, azi nu pot, maine sunt prinsa….pentru ca serios acum, cum sa te simti bine linga un om care nu se simte deloc, dar absolut deloc bine cu el insusi…si uite asa, dintr-un om care se credea neiubibil devine un om neiubibil. Sigur, la fel de enervanti sunt si cei care se considera darul lui Dumnezeu pentru omenire, dar despre astia, maine.

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. Vania
    May 02, 2012 @ 14:41:57

    Ca neiubibil, sunt de acord!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: