Oameni şi verbe


Cu oamenii te poţi frige, arde, pârli. Asta dacă e o relaţie la cald.De cele mai multe ori e la rece si numai tu ai impresia ca e la cald. E ca atunci cand crezi că ai aprins focul la măncare dar de fapt ai pornit numai gazul…buuuum!

Privirile oamenilor pot să taie. Sau să te piardă din priviri. Cică de drag. Te pierd din priviri de drag…interesanta limba română. Are nişte subtilităţi….dar cine mai are timp acum de subtilităţi. Sau de limba română…In curand limba romănă va ajunge sa conţină doar sintagmele “am decât o casa”, “la toată lumea” şi câte un intelectual de soi o să spună “o petrecere pe cinste” sau în cazuri de maţim rafinament ” la maxim”…dar nu despre limbă e vorba aici …revenim la “oameni şi verbe”

Există o regulă a şifonierului care spune că dacă o haină e nepurtată două sezoane la rand, trebuie aruncată. S+a demodat, i-a trecut vremeea, nu-şi mai place, kaput, ura şi la gară cu ea! Eu am decis azi, că în ceea ce mă priveşte, voi extraopla aceasta regulă la oameni. Dacă locuim în acelaşi oraş, de multe ori chiar în acelaşi cartier!, dar nu apucăm să ne vedem măcar o dată la şase luni, nu ne raspundem nici măcar la unul din şase telefoane, mailuri, sms-uri etc atunci e clar că nu mai suntem la “modă” şi că trebuie să zburăm din şifonier sau din telefon….

Si sper din tot sufletul că nu-mi va servi nimeni niciun newagecrap conform căruia trebuie să iubesc, lowotatraction şi altele….vă anunş de pe acum că astea la mine s-au demodat şi le-am aruncat de mult.

Acum aplic regula de trei simpla. Vorbeşte ca un prieten. Se uită la tine ca un prieten.Te ascultă ca un prieten, deci e un prieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: