postul negru


Postul negru este de fapt post de ganduri negre. Gandurile negre nu sunt numai cele  legate de un sfarsit catstrofic, cu toate ca si aici avem materiial didactic cat cuprinde. Centralele nucleare stau sa bubuie, razboiul bate la usa, gaura din stratul de Ozon asta ca sa nu mai zicem de Oana si Pepe!

Gandurile negre sunt ganduri de marire. “Ce tare sunt eu ca tin postul. ” “Ar putea si el tine postul ca nu i-ar cadea galoanele…” Gandurile negre vin din toate partile si se lupta mai tare ca foamea si setea. De asta e greu sa tii postul negru cand te uiti la tv, cand mergi la piata, cand ai sedinta pe scara cu asociatia de locatari cand vecinul de jos te anunta ca-i tropaie pisicile in cap.

E greu sa tii post de ganduri. Sa nu judeci, sa nu condamni sa nu-ti fuga mana dupa piatra….Si la drept vorbind, daca poate face cineva asta, nici nu mai conteaza ce maninca…

Mi-a venit articolul asta fiindca am citi pe FB un titlu cu “sa nu confundam postul negru cu dieta”. Asa e.

 Postul asta despre postul negru nu are legatura cu cartile, e doar asa ceva ce mi-a trecut prin minte. Dar cine stie, poate ca voi scrie candva o carte despre asta si atunci va avea….pina atunci, scuzati-mi articolul “off topic”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: