off the record no 9


In ziua de azi nu ne mai trage niciun curent literar fiindca am inchis bine toate geamurile dintre noi. Suntem izolati. Individualitati. Tot ceea ce ne uneste, ca scriitori, sunt diverse date de vanzare in care unii au vandut mai mult, altii mai putin si unii deloc. In rest, nimic. Nu ne impartasim impresii despre romanele in scriere, nu ne adunam in scunda taverna mohorata sa ne barfim unii pe ceilalti, nu ne admiram si mai ales, nu incercam sa schimbam nimic. Doar statutul personal. Ne imaginam ca odata cu invitatia la Stockholm vom ajunge sa avem suficieta influenta incat sa generam atunci, retrospectiv, un curent. Se vorbea pe vremuri de generatii. Eu una nu stiu daca apartin sau nu unei generatii. Nici nu cred ca ma intereseaza prea tare. Dar as vrea sa stiu si sa-i cunosc pe cei care asemenea mie se gandesc ca literatura romana exista si dincolo de Cartarescu. E pacat sa fim redusi cu totii la un singur nume.E pacat si pentru Cartarescu care iata castiga intotdeauna doar prin neprezentarea adeversarului….

5 Comments (+add yours?)

 1. Oana
  May 23, 2010 @ 14:14:54

  Mda, corect!

  Reply

 2. Trackback: Hoții de timp « Adakiss's Blog
 3. Magykhurin
  May 23, 2010 @ 20:13:04

  Da… Nu ne ramane decat sa ne lamentam, nu? Desi pe mine ma intereseaza din ce generatie fac parte. Sper sa nu va supere asta.

  Reply

 4. testoasadeserviciu
  May 24, 2010 @ 05:19:30

  Magkhurin, nu ma supara deloc 🙂 Daca ar exista cineva care sa traseze niste carateristici ale generetaiei mele, adica sa se preocupe suficient de ce se scrie in ziua de azi , as putea si eu sa-mi dau seama daca ma incadrez sau nu 🙂

  Reply

 5. Trackback: Hoții de timp « Ada Pavel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: